Het team

Edgar Wurfbain

Edgar Wurfbain Edgar is zijn carriere begonnen voor de schermen als acteur in verschillende series zoals Onderweg Naar Morgen (ONM), Goudkust, Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) en Costa.
Hiernaast heeft hij hoofdrollen in meerdere speelfilms vertolkt o.a Het Glinsterende Pantser en Volle Maan.

In 1998 heeft hij in Amerika een opleiding voor regie en acteren gevolgd waarna hij in Nederland diverse opleidingen en workshops heeft gevolgd op het gebied van regie en productie aan de Open Studio in Amsterdam.

Bij Starsound Productions is Edgar verantwoordelijk voor concept en creatie. Tevens zorgt Edgar voor de dagelijkse leiding op de werkvloer en de commerciele gang van zaken van het bedrijf.


D
ick Peters (Strategie en beleid)

Dick Peters Tot 1989 heeft Dick ruime ervaring opgedaan in diverse specialistische en leidinggevende functies bij de gemeentelijke overheid. In 1990 heeft hij met een compagnon het detacherings- en projectbureau "Societas" opgericht en geleid. Deze onderneming is in 2000 verkocht aan uitzendorganisatie Vedior.

Daarna heeft hij, onder meer als consultant voor het MKB, talloze startende bedrijven van adviezen voorzien en een marketingbureau ondersteund in de backoffice. Dick houdt zich voornamelijk bezig met het organisatorisch en strategisch beleid van de organisatie.

Natasja Scholtens (Office-Manager)

Natasja Scholtens

Natasja is na een break van een paar jaar weer een vertrouwd gezicht bij Starsound Productions. Natasja heeft ooit gewerkt bij een middelgroot ontwerpbureau waar ze als bureaucoordinator, als echte spin in het web, in haar element was. 

Deze functie werd voortgezet bij Starsound Productions en in deze tijd ondersteunde ze ook de producent met de uitvoerende werkzaamheden. Na een 'expatperiode in Groningen' is ze nu zelf producent en kan ze haar logistieke en organisatorische kwaliteiten tonen.

 Liselotte Hessels (Producent)

Liselotte Hessels Na het succesvol afronden van haar stage als productie-assistent is Liselotte in dienst getreden bij Starsound Productions. Sinds de zomer van 2013 is zij hier werkzaam als producent. Naast haar werkzaamheden bij Starsound Productions is Liselotte begin 2014 afgestuurd als bachelor in Communicatiewetenschap. Op dit moment is zij ook bezig met schrijven van een scriptie om haar Master Persuasieve Communicatie af te ronden aan de Universiteit van Amsterdam 

 

 Kevin Lemans (Editor/Productie-assistent)

Kevin Lemans (Producent / Productie Assistent / Editor) De afdelingen productie en post-productie worden vanaf januari 2014 versterkt door Kevin. Hij is vierdejaars student op de Hbo-opleiding International Media & Entertainment Management aan de Hogeschool INHolland en na zijn stage bij Starsound is hij nu officieel in dienst getreden.  

 

 

 

 Ruby Hillegers (Stagiair productie)

Ruby Hillegers (Stagiair productie) Ruby versterkt van begin november tot eind januari 2016 het productie-team als stagiair. Ruby is tweedejaars student op de Hbo-opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze gaat zich dit jaar specialiseren in Audiovisuele Producties. Verder doet ze aan zingen en dansen en vindt ze het leuk om in haar vrije tijd filmpjes te maken voor verschillende gelegenheden.