Ter gelegenheid van de lancering van het boek ‘Nog lang en gelukkig’ van Prinses Laurentien en Jeroen Smit, produceerden we een korte introductie spot. Het filmpje werd vertoond voorafgaand aan de officiële overhandiging van het eerste exemplaar.

Over het boek:

Laurentien van Oranje (Mr Finney) en Jeroen Smit (De prooi) praten met leiders over hun dilemma’s en vragen kinderen om advies. Hun intuïtieve, heldere wijsheid helpt volwassenen om anders te denken.

Moreel leiderschap. We hebben er de mond van vol, en geen dag gaat voorbij of we lezen erover. Leiders liggen onder een vergrootglas en onder vuur. Van CEO’s tot politici, bankiers tot burgemeesters, velen worstelen met hun rol in een snel veranderende tijd met nieuwe uitdagingen. Ondertussen zitten we gevangen in systemen die draaien om weten en winnen. We geloven dat het niet anders kan en zijn bang om te verliezen. En dus gaan we door volwassene te spelen, door steeds te willen bewijzen echt de slimste te zijn.

Laurentien van Oranje en Jeroen Smit ervaren ieder vanuit hun eigen vakgebied dat veel leiders er stiekem naar snakken hun kompas bij te laten stellen. Wie durft toe te geven niet alle antwoorden te hebben? En wie durft daar nu eens niet de gebruikelijke adviseurs voor in te schakelen? Maar te luisteren naar de generatie die straks verder moet met wat leiders nu bedenken?