Make-A-Wish Nederland viert een mijlpaal. De 7000ste wens is in vervulling gegaan, de wens van de 5-jarige Ismael.  Ismael heeft leukemie en zijn grootste wens is om met het hele gezin de Kerstman te ontmoeten.

De 5-jarige Ismael is samen met zijn moeder vanuit Aruba naar Nederland gekomen om behandeld te worden voor leukemie. Zijn vader en zusje bleven achter in Aruba. Twee lange, angstige jaren wonen Ismael en zijn moeder Teresa in het Ronald McDonald huis.

Ismael vindt het kerstfeest magisch, en zijn grootste wens is de Kerstman ontmoeten. Make-A-Wish en het RTL 4-programma All You Need Is Love hebben de handen ineengeslagen en hebben ervoor gezorgd dat Ismael zijn allerliefste wens uit komt.

Voor Ismael betekent het uitkomen van zijn wens veel meer dan de ontmoeting zelf.  Zijn Wish Journey geeft hem kracht en hoop om door te gaan. Teresa verwoordt het mooi: ‘Het idee dat Make-A-Wish nu hard aan de slag is om zijn wens te laten uitkomen, doet ons allemaal erg goed. Ismael is weer een blij kind, zelfs toen hij nog zijn drains inhad. Slechte herinneringen worden langzaamaan weer mooie herinneringen.’ 

Om de mijlpaal te vieren start Make-A-Wish op 7 december een kerstactie. Op het Media Park in Hilversum komt een 8-meter hoge kerstboom te staan met 7000 lichtjes, voor elke wens eentje. Voor 10 euro kan iedereen een lichtje kopen.

Bekijk de video over Ismael en zijn wens hier.