Op maandag 5 september heeft de lancering van de Peace Justice and Security Foundation plaatsgevonden in Den Haag. Het doel van deze stichting is het creëren van bewustzijn en het promoten van de idealen van Peace, Justice en Security wereldwijd en onder alle leeftijdsgroepen en gemeenschappen. Daarnaast wordt er een informatie hub en platform geboden voor het publiek, de instituties in Den Haag en andere stakeholders om het dialoog over vrede, recht en veiligheid te stimuleren.

Na een paneldiscussie in het Haagse Humanity House lanceerde actrice en vredesactiviste Sharon Stone op een bijzonder gala de Peace Justice and Security Foundation. Naast Sharon Stone waren er bijzondere internationale gasten aanwezig waaronder, Prins Zeid Ra’ad Al Hussein (UN High Commissioner for Human Rights), Silvia Fernandez de Gurmendi (International Criminal Court), Rob Wainwright (directeur Europol) Victor Ochen (UN Ambassadeur en Nobel prijs genomineerde) en auteur Professor Dr. Mary Aiken (Cyber Psychologist).

Starsound Productions heeft zich belangeloos verbonden aan de Peace Justice and Security Foundation en zal als service- en mediapartner actief zijn om de stichting in de opstartfase te supporten. Hiermee willen we ons steentje bijdragen aan de Sustainable Development Goals (Goal 16).