De tiende editie van de One Young World summit vindt dit jaar plaats in Den Haag. One Young World brengt jonge, vooruitstrevende leiders van 18-30 jaar bij elkaar om waardevolle relaties te bouwen en oplossingen te ontwikkelen voor wereldwijde uitdagingen. Tijdens de jaarlijkse conferentie komen 1800 jonge mensen uit 190 landen samen om gedachten en ideeën uit te wisselen over wat er gedaan kan worden aan wereldthema’s als duurzaamheid, klimaatverandering, schaarse grondstoffen en sociale ongelijkheid.

Shell heeft tien plekken weggegeven aan tien ambitieuze jongeren uit Nederland die als delegate aanwezig mogen zijn op de OYW summit. De tien toekomstige leiders verdienden hun golden ticket naar de OYW na een intensief selectie en pitch traject. Daarnaast kregen zij coaching en begeleiding in het speciaal ontwikkelde Shell Scholarship Programme zodat ze goed voorbereid zijn op de conferentie en het beste uit zichzelf kunnen halen.

We volgden de tien delegates op verschillende momenten tijdens de Scholarship voor een exclusieve reportage. Daarnaast maakten we voor iedere delegate een kort portret die ze kunnen gebruiken ter ondersteuning in het uitdragen van hun visie. Bekijk bijvoorbeeld het portret van Mart, Robin of Radjae.