OVER ONS

OVER ONS

Heb je een verhaal te vertellen? Een belangrijke boodschap te delen? Wij vertalen jouw ideeën in krachtig, belevend beeld.
In een tijd waarin elke minuut er één is, bieden bewegend beeld én geluid in no-time beleving. Bij Starsound Productions willen we dingen maken die raken. Of het nu gaat om emotie, bewustwording of entertainment. Wat we maken, moet binnenkomen en iets in beweging zetten.
Daarom gaan wij pas aan de slag als we volledig begrijpen waarom het gaat. Luisteren, prikkelen, doorvragen. Dat is de essentie van ons werk. Pas als we de kern voelen, heeft onze creativiteit voedingsbodem. Dan pakken we door. We stoppen niet voordat het eindresultaat perfect is. Dat doen we voor onze opdrachtgevers. Maar ook voor onszelf. Wij willen dat het klopt. Altijd. Elke minuut. Elke frame.

ONS TEAM

Ons team van specialisten begeleidt iedere productie met creativiteit, enthousiasme en daadkracht.
Edgar Wurfbain

Founder/Partner

Edgar is zijn carrière begonnen voor de schermen als acteur in verschillende speelfilms en Tv-series. In 2001 stopte hij met acteren en richtte hij Starsound Productions op. Tot op heden is hij verantwoordelijk voor concept en creatie, zorgt hij voor de dagelijkse leiding op de werkvloer en de commerciële gang van zaken van het bedrijf.

Dick Peters
Dick Peters

Partner

Tot 1989 heeft Dick ruime ervaring opgedaan in diverse specialistische en leidinggevende functies bij de overheid. In 1990 heeft hij het detacherings- en projectbureau Societas opgericht en geleid. De onderneming is in 2000 verkocht aan Vedior. Binnen Starsound Productions houdt Dick zich voornamelijk bezig met organisatorisch en strategisch beleid.

Natasja Scholtens
Natasja Scholtens

Office Manager

Natasja heeft lang gewerkt bij een middelgroot ontwerpbureau, waar ze als bureaucoördinator als echte spin in het web in haar element was. Deze functie werd voortgezet bij Starsound Productions tot zij vertrok naar het Noorden van Nederland. Na een 'expatperiode in Groningen' is ze nu weer terug bij Starsound Productions en ondersteunt ze het productie team naast haar rol als office manager.

Liselotte Hessels
Liselotte Hessels

Uitvoerend Producent

Liselotte heeft haar master Communicatiewetenschap op de Universiteit van Amsterdam met glans behaald. Haar ambities liggen bij de televisie. Een half jaar heeft zij bij Starsound Productions stage gelopen op de afdeling productie. Na haar stage eind december 2012 succesvol te hebben afgerond is zij nu doorgegroeid tot Uitvoerend Producent

Joyce Hooijmans
Joyce Hooijmans

Editor/animator/cameravrouw

Eigenlijk zeg je automatisch 'cameraman', maar je vergeet dan dat de besten in het vak ook vrouwen kunnen zijn. Joyce Hooijmans, werkt al tien jaar als camera-, audio- editprofessional. Joyce werkt met een unieke open blik en gaat door tot het af is.

Kevin Lemans
Kevin Lemans

Editor/Opnameleider

Vanaf januari 2014 versterkt Kevin zowel de afdeling productie als post-productie. Met zijn veelzijdige interesses en ervaringen opgedaan op de HBO-opleiding International Media & Entertainment Management is hij een werkelijk manusje van alles.

May-Lynn Tsiang

Producer

May-Lynn is begonnen in de musical/theaterwereld, maar kwam er al snel achter dat haar ambities bij de televisie liggen. Tijdens haar studie Media, Informatie en Communicatie heeft ze ervaring opgedaan als producer bij verschillende televisieprogramma’s. Vanaf november 2016 ondersteunt zij het productieteam van Starsound Productions.

GET IN TOUCH

Vertel je verhaal, dan maken wij er iets moois van.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ons kantoor
Koninginnegracht 7
2514 AA Den Haag
Contact
T: +31 (0) 70 – 36 52 721
E: info@starsoundproductions.com
Social Media