Wat doen we bij Starsound Productions Concept & Creatie, Productie, Advies, Animatie, Montage, Audio.

SPREADING THE ESSENCE OF FILM

WAT WE DOEN

Moodfilms • Radio/TV-commercials • Bedrijfsfilms • Voorlichtingsfilms • TV-programma’s • Animaties • Sfeerverslagen • Videoclips • Documentaires • Congresfilms • Registraties • Virals • Podcast Trailers • Teasers • Videoboodschappen • Voice-overs

We bedenken en voeren uit. We werken van A tot Z. Van het concept tot het uiteindelijke product en alles ertussenin. We verzorgen het hele traject of indien gewenst slechts een specifiek onderdeel, zoals vertaling, ondertiteling, casting of een voice-over.

Concept & Creatie

Een krachtig concept geeft energie. Wij helpen je graag met creatieve ideeën, heldere scripts, scherpe storyboards en sterke oneliners.

Productie

Als je enthousiast bent over het concept, pakken we door. Onze ervaren producenten regelen álles. Maar dan ook écht alles.

Advies

Jouw vraagstuk is onze basis. Als we merken dat video of audio niet de oplossing is, vertellen we het je eerlijk. Samen komen we dan alsnog tot een concept dat naadloos aansluit.

Animatie

Animatie verduidelijkt en versterkt. Zelfs als het om een ingewikkeld, abstract vraagstuk gaat. Alles is mogelijk met animatie. En wij maken ze op maat in 2D en/of 3D.

Audio

Radiocommercials, voice­-overs, podcasts en audio-­opnamen. Onze audiostudio zorgt voor haarscherp geluid. Voor wie liever zelf aan de slag gaat, zijn onze studio’s te huur.

Montage

In de montage komt alles samen. Door zorgvuldig te selecteren en te schrappen komt de essentie van jouw verhaal tot leven. En om het verhaal extra kracht bij te zetten bieden wij in de post-productie ook de mogelijkheid tot kleurcorrectie.

Full­ service productiebedrijf

Wij geloven in slim werken. Klein waar het kan en groot waar het moet.

Bij ons vind je alles onder één dak. En we starten eigenlijk altijd met het neerzetten van een goed concept. Dit doen we al dan niet zelfstandig of in co-creatie met de opdrachtgever. Als het idee staat, pakken wij het regelwerk op. Wij maken alles in orde, zowel op locatie als in de studio. Als we het materiaal hebben opgenomen, verzorgen we de montage en nabewerking in eigen huis. Wij geloven in full­ service. Zo houden wij de kwaliteit stevig in de hand. En maken we het onze opdrachtgevers zo gemakkelijk mogelijk.

De beste mensen

Wij kiezen onze productieteams op basis van de creatieve eisen. En niet andersom. Daarom krijg je bij ons alleen een art director, voice­-over of animator als je deze nodig hebt. Zo kunnen wij altijd kiezen voor de beste mensen en de juiste opdracht. En houden we het ook nog leuk voor je budget.

Studio’s in eigen huis

We leggen de lat hoog. Zeker als het gaat om kwaliteit. Want als je het goed wilt doen, moet je er bovenop zitten.

Als we schitterend materiaal hebben gedraaid, zoeken we ook in de montage naar goede energie. Daarom perfectioneren we al onze producties in eigen huis. Het mooie is dat we niet afhankelijk zijn van derden. Daardoor hebben we de ruimte om altijd het maximale uit ons werk te halen. Bovendien maakt onze werkwijze jouw producties efficiënt en kostenvriendelijk.

Eigen producties

In onze studio’s ontwikkelen we ook muziekcomposities, documentaires, talkshows en animatieseries. Deze vinden al jarenlang hun weg over de wereld. Zo is onze animatieserie Cubeez een hit onder jonge kinderen in 58 landen wereldwijd.

GET IN TOUCH

Vertel je verhaal, dan maken wij er iets moois van.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Logo Starsound Productions video, animatie, audio en voorlichtingfilms

Ons kantoor

Maanweg 174
(6de etage - Toren C)
2516 AB Den Haag

Contact
T: +31 (0) 70 – 36 52 721
E: info@starsoundproductions.com
Vacatures
Social Media